Tuesday, May 24, 2016

STICKER 5CM MURAH

ASSALAM,


nak cari sticker bulat transparent ke?????

ni ha..tak yah cari jauh jauh,.Fissticker ada sticker bulat 5cm

minimum order 100 pcs je

harga berapa???

rm35 utk 100pcs je

kalau beli 1000pcs dapat harga rm310 dan free postage

ADA CETAKAN HITAM / GOLD/ PUTIH




















































ok dah la .. nanti tak larat korang nak scroll kan..'

more picture di ig kami ya//meh la follow:-

IG: Fissticker

whatsapp kami untuk order

013 6323715

019 6000262

POSTAGE SETIAP HARI ISNIN/ RABU/ JUMAAT.

UNTUK SELF COLLECT HANYA PADA HARI POSTAGE YA.

SELF COLLECT BOLEH DIBUAT DI RUMAH KAMI





KAJANG, SELANGOR

Wednesday, February 10, 2016

set bersalin tanamera PROMOSI BIRTHDAY

assalam

PROMOSI SEMPENA BIRTHDAY OUR LADY  BOSS..

(VALID FROM 10-02-2016  Until 10-03-2016)
FREE 1 BOTOL VCO !!!!!!!
BERNILAI RM43.40



HANYA UNTUK SET BERSALIN  TANAMERA LENGKAP SAHAJA..
CEPAT  WHATSAPP KAMI UNTUK TEMPAHAN

HARGA TERBAIK UNTUK SERIUS BUYER SAHAJA

WASSAP KAMI YA

013 6323715 PUAN FISZ
013 2218490 PUAN HASMAH

sticker kalis air

ASSALAM

SELAIN PRODUK TANAMERA, KAMI ADA BUAT STICKER NAMA JUGAK YE..

REFER WEB RASMI STICKER



Assalam

Lama tak update pasal sticker kan..tempahan sticker dibuka sepanjang tahun ya
Paling banyak orang tempah sekarang adalah sticker kalis air transparent untuk “BIG CUP” COFFEE& The,..
Pudding sedut/pudding rainbow masih maintain customer order.

Ada repeat berkali-kali …ada new order with new design..alhamdulillah..semoga kalian terus sukses ya..
Saya dapat tumpang sekaki..

sory gambar blur.salah edit.next time kita kasi clear ya.

CETAKAN HITAM SAHAJA..KONFEM KALIS AIR!!!!

Paling banyak orang order adalah size bisnes kad ni

Size: 9cm x 5cm
Material: PPNG transparent-kalis air
Harga: RM33 utk 100pcs


















Harga tak termasuk design dan pos ya


Contact saya untuk menempah
Whatsapp sahaja: 0136323715
Email:norhafiszah@gmail.com


Saya rasa ini harga paling murah di pasaran.even supplier naikkan harga barang mentah, saya cuba maintain kan harga sticker kami.supaya customer boleh maintain dorang punye raw kos. Tapi untuk customer yang banyak giler komplen, banyak bunyi.sory saya taknk entertained.yg suka komplen itu ini u are not allowed to come anymore.hehhe


Ye la saya buat part time je..bila ada sorang dua customer yang menggangu emosi saya, harus la saya rasa mls nk amek tempahan lg.tapi tak fair untuk customer lain yg loyal with fissticker..so unwanted customer tu memang telah diblok.hehehe.

Tuesday, January 19, 2016

HI JAMEELA CANDY YANG BERKESAN

assalam

banyak produk kecantikan kan kt malaysia sekarang.macam macam pil/kapsul dan serbuk untuk diminum dan kesannya superb.haha.

terpengaruh jugak saya..hehe
orang cakap makan je cantik..cantik tu subjektif ya..hehe.
saya cari supplement yang lebih kepada kulit sihat dan badan bertenaga..

my sis rekemen kan produk ni.excited nk cuba jugak.
SEMINGGU saya makan produk #Hi! Jameela Candy ni..
hasilnya mabeles..




kulit saya jenis kering tau..bila consume HI!Jameela Candy ni saya lembut dan lembap je..tak de dah kering2. paling best bab membuang.lancar elok je.sebab HI!Jameela Candy 
tinggi serat dan vitamin C.so proses nyahtoksin cepat dan apa jadi kalau badan tak de toksin banyak??harus la kulit menjadi sihat dan makin cerah

sebab tu nk consume apa2 supllement nak nampak berkesan perlu nyahtoksin dalam badan dulu,baru kebaikan produk tu diserap oleh badan,

laju je saya minta kontek no dari my sis untuk jadi agen HI!Jameela Candy ni..so senang saya nk dapat stok sebab da jadi agen kan.

korang nak cuba tak?tak rugi insyaallah

korang wassap saya untuk order ya
013 6323715
013 6323715
013 6323715
013 6323715



satu botol ada 40biji.tahan sebulan.dan hasil boleh nampak dalam minggu pertama..
jangan lupa minum air putih secukupnya sehari ya

READY STOCK DAN FAST DELIVERY YA..

SAPA NAK CEPAT YA..SAYA NK KASI FREE POSTAGE

Monday, December 28, 2015

pakej birthday

Assalam

sekarang ni fissticker ada new product...

selalu orang cari ni kan.pakej birthday.ada tema bermacam macam.tp buat masa sekarang kita ada 12 design shj.kalau korang nk request tema lain kita akan kenakan cas tambahan ya

lagi satu.. SEMUA PRODUK AKAN DIHANTAR SECARA POSLAJU.bukan cod..tak boleh collect2.

so sila wassap saya untuk tempahan

harga fix RM200.
tapi kalau korang nak tambah kuantiti harga pun akan berubah.tp ini min order ya/tak boleh kurang kan kuantiti  or harga..hehe.tambah takpe..kurang tak boleh..

WHATSAPP SAYA KOD DAN LOKASI KORANG YE













TEMPOH SIAP 4- 8 HARI..SO PLAN AWAL AWAL YA

0136323715
norhafiszah@gmail.com

Friday, December 18, 2015

BEG NON WOVEN MURAH 2015&2016

assalam

korang nk buat event? perlukan non-woven bag???


kami buat cetakan non woven bag dengan harga yang berpatutan..kaedah silkcreen ya...

harga bermula dari RM1.90


JENIS BEG YANG KAMI ADA









HARGA BERBEZA DARI SEGI SAIZ/CETAKAN & KUANTITI.

INI KATALOG NYA.untuk harga sila wassap saya ya untuk harga istimewa..

*50% deposit once confirmed order
*50% balance once complete printing

MINIMUM ORDER 200PCS.

WHATSAPP:
0136323715

EMAIL:
norhafiszah@gmail.com



sila wassap untuk harga istimewa dan harga tanpa GST

Friday, September 11, 2015

SET BERSALIN TANAMERA : PROMOSI SEPTEMBER

hai dan assalamualaikum kepada semua ibu ibu dan bakal ibu. masih mencari set bersalin yang bersesuaian untuk anda?
atau ingin menukar ke set bersalin yang lain daripada apa yang anda gunakan sebelum ini?

Set bersalin Tanamera , merupakan set bersalin yang berasaakan dari bahan dan sumber tradisional. tiada lansung pil atau ubat untuk dimakan. 

set bersalin Tanamera , menawarkan 10 items lengkap sebagai persediaan membantu ibu ibu selepas bersalin. kami percaya dengan memilih set bersalin yang betul, dapat meningkatkan mood , mengurangkan stress dan membantu memulihkan ibu ibu selepas bersalin.

antara bahan bahan tradisional di dalam set bersalin TANAMERA


antara barangan didalam set bersalin lengkap TANAMERA adalah :-

  • BROWN FORMULATION HERBAL SOAP
  • BOREH BODY SCRUB ( LULUR BADAN)
  • HERBAL TEA
  • CALMING HERBAL BLEND PASTE ( TAPEL)
  • FIRMING HERBAL BLEND PASTE ( PILIS)
  • BENGKUNG
  • HERBAL MASSAGE OIL
  • FEMININE HERBAL WASH
  • HERBAL BATH
  • COLD PRESS VIRGIN COCONUT OIL
nikmati harga yang berpatutan daripada kami dengan harga set lengkap

RM 355 ( TERMASUK POSTAGE UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA)
RM 375 ( TERMASUK POSTAGE KE SABAH DAN SARAWAK)

BAGI PROMOSI SEPTEMBER 2015, kami menawarkan PERCUMA Virgin Coconut oil bg setiap belian set lengkap bersalin TANAMERA ! 
VCO sangat berguna bagi memudahkan bersalin dan menghilangkan stretchmark. VCO boleh digunakan SEBELUM bersalin

PROMOSI SEPTEMBER 2015 !

selain itu, kami juga menawarkan belian secara LOOSE bagi pengguna yang ingin mendapatkan set daripada TANAMERA. 

antaranya adalah :-
VCO RM 40.80

HERBAL MASSAGE OIL RM35

BROWN FORMULATION SOAP RM 18

BENGKUNG RM 55

FEMININE HERBAL WASH RM 30.50

HERBAL BATH RM30.50
JUM DAPATKAN SEGERA.

boleh visit ke instagram kami untuk update dan promosi setiap hari
instagram : @fs_mummyandkids

atau boleh hubungi / whatsapp untuk sebarang pertanyaan di

013-2218490 ( hasmah)

013-6323715 ( fiszah )

terima kasih ! enjoy ur reading n ur pregnancy mommies !!!